Bericht versturen
Thuis Nieuws

bedrijfsnieuws over Oplossend de plastic verontreinigingscrisis — De verplichting van SUEZ aan plastic recycling

Certificaat
China WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD certificaten
China WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD certificaten
Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Oplossend de plastic verontreinigingscrisis — De verplichting van SUEZ aan plastic recycling

Welke plastic recyclingsoplossingen aan globaal biedt SUEZ dat kan helpen plastic verontreiniging in China richten?

Met een geschiedenis in de water en afvalsectoren die terug meer dan 160 jaar uitrekken, werkt SUEZ aan alle 5 continenten om steden en de industrieën te helpen hun middelen smartly en duurzaam beheren. SUEZ is één van de eerste buitenlandse ondernemingen om in China te investeren. Onze aanwezigheid in het gebied meer dan 45 jaar maakt tot SUEZ een aangewezen partner in het helpen van autoriteiten en industriële cliënten innovatieve oplossingen voor klimaatverandering en duurzaam middelbeheer ontwikkelen. Wij begrijpen de ware waarde van plastic afval. Wij hebben een verdragende verplichting aan mechanisch plastic recycling met vele over de hele wereld faciliteiten aangetoond en in onderzoek, evenals in innovatie, meer dan 15 jaar geïnvesteerd. Het plastic afval is een verbazend middel als wij het weten hoe te om het in veilige, concurrerende secundaire grondstoffen om te zetten die milieugevolgen verlichten. Elk jaar, SUEZ verwerkt bijna 450.000 ton van plastic afval en veroorzaakt 150.000 ton cirkelpolymeren bij negen specialistenfabrieken rond de wereld. Onze strategie voor China moet onze bestaande sterke, lokale aanwezigheid en ervaring in de milieusector gebruiken om plastic recyclingszaken te kweken die China zullen helpen zijn ambitieuze doelstellingen ontmoeten. Wij zullen onze lokale teams maar met steun gebruiken die uit onze internationale ervaring komen.

Bijvoorbeeld, in sittard-Geleen, in Nederland, levert onze installatie van het Kwaliteits Cirkelpolymeer gerecycleerd plastiek aan Samsonite voor het maken van een nieuwe inzameling van reisgevallen die maagdelijke materialen in termen van gevoel en prestaties aanpassen. In Frankrijk, werken wij met Procter & Gok (P&G), voorziend het van kwaliteit gerecycleerde polymeren voor zijn beperken-uitgavenhoofd & van de Schoudersshampoo flessen. Een resultaat van gezamenlijk die R&D tussen SUEZ en P&G, dit is de eerste shampoofles van 25% gerecycleerd strandplastiek wordt gemaakt. Wij werken ook met onze partner TerraCycle om een strandmat te produceren die ook tot 100% van gerecycleerd plastiek wordt gemaakt.

Wat zijn de specifieke oplossingen van SUEZ voor het recycling van plastic afval in Azië?

Elk jaar, wordt meer dan 8 miljoen ton van plastic afval globaal gedumpt in de oceaan, waarvan Zuidoost-Azië een belangrijke medewerker is. In Thailand, van de 2 miljoen veroorzaakte ton van plastic afval elk jaar, slechts één - het kwart wordt gerecycleerd. Daarom verkozen wij om in Thailand te beginnen door onze eerste Aziatische cirkelpolymeerinstallatie te bouwen en in werking te stellen, die officieel op 3 December 2020 werd opgedragen.

De faciliteit wordt gewijd aan polyethyleen (LDPE) plastic recycling met geringe dichtheid en is één van grootst van zijn soort in Thailand. Het zet 30.000 ton om per jaar van verpakkend afval bijeenzocht uit Thaise winkelcomplexxen, uitdrukkelijke leveringsbedrijven, drankproducenten en elektronikafabrikanten in het post-consument gerecycleerde (PCR) plastiek van uitstekende kwaliteit. PCR wordt dan opnieuw geïntroduceerd in de plastic waardeketen als waardevolle secundaire materialen. De onlangs gerecycleerde plastieken die bij maagdelijk plastiek vergelijken kunnen worden gebruikt om het door buizen leiden, buis, zakken, het afdekken en films voor de bouw, landbouw en zakelijke toepassingen en andere producten te veroorzaken. Door dat te doen, bewaart onze installatie tot 35.000 ton jaarlijks van CO2eq, die gelijkwaardig is aan het planten van 1,5 miljoen bomen. Eigenlijk, snijden de gerecycleerde plastieken energieverbruik door tot 90% vergeleken bij maagdelijk die plastiek van olie wordt gemaakt.

Als mede-oprichter van Alliance om Plastic Afval (AEPW) te beëindigen, deze cirkelpolymeerinstallatie één van de concrete acties van SUEZ is om de belofte van Alliance te weergalmen om plastic afval in het milieu te beëindigen. Door een nieuw model voor stevig afvalbeheer te creëren, hopen wij om Thailand naar het plastic het recyclingsdoel van 100% tegen 2030 aan te drijven. SUEZ hoopt ook om dit duurzame afvalbeheer en plastic afval recyclingsinfrastructuur in andere Aziatische landen te herhalen. In de loop van de volgende tien jaar, ons doel is een netwerk pan-Azië van faciliteiten te bouwen concentreerde zich op PE hars om LDPE, van LLDPE, PE en HUISDIERENplastieken te behandelen.
Wat zijn de overwegingen voor het investeren in een plastic recyclingsinstallatie?

In SUEZ, zijn wij overtuigd dat om een uitdaging van de omvang van plastic afval op te lossen, meer dan de inspanningen van één enkele organisatie neemt. Om succesvol te zijn moet de oplossing elke bewaarder langs de de keten en de hefboomwerkingsstrategische partnerschappen van de plastiekenwaarde impliceren op elk niveau: huishoudens, consumenten, steden, landen, en de verpakkingsindustrie.

De belangrijkste overwegingen die de investerings aan besluiten ten grondslag liggen op lange termijn van SUEZ zijn, vooral, dat de gastheernatie rijpe verordeningen aangaande afvalinzameling en een sterke verplichting heeft aan het verminderen van plastic afval. Ten tweede, overwegen wij hoe de bewuste lokale bedrijven, boven en beneden de keten van de plastiekenwaarde, van afval het sorteren, terugwinning en recycling zijn. Ten derde, hangt het voortdurende succes van de recyclingszaken van bredere onderwijs en overeenkomst af. Slechts door milieubewustzijn, wetten en verordeningen, op economische voordelen te richten, kunnen wij een haalbaar ecosysteem voor plastieken recycling en hergebruik tot stand brengen.

Wat recycleren uw vooruitzichten naar China op plastiek?

Ik begrijp dat, voor het eerst in decennia, China heeft aangekondigd dat het geen doel voor de economische groei dit jaar zal vaststellen. Nochtans, heeft het vele extra doelstellingen voor milieuverbetering omvat. Wij zien ook dat de overheid een vlot van maatregelen heeft genomen om plastic verontreiniging te verminderen, met inbegrip van het introduceren van een verplicht afval sorterend systeem. China is ook tijdens het opzetten van systemen en processen om plastiek te leiden die en acties betreffende verschillende niveaus, zoals verantwoordelijke holdings fabricage-activiteiten recycleren voeren en verder verbeterend het afval recyclingssysteem, zodat de nieuwe maatregelen om plastic afval te beperken de industrieën konden ertoe aanzetten om over of het vervangen of recyclingsplastieken te denken.

Dit is nog de sterkste indicator dat het 14de Vijfjarenplan van het land aan kwalitatieve milieuresultaten over kwantitatieve economische metriek voorrang zal geven. Dit is zeer aanmoedigend nieuws voor de cirkeleconomie en de groene industriële groei. In SUEZ, zijn wij scherp om de synergismen te verdiepen die voorkomen wanneer onze globale deskundigheid en technologieën worden toegepast op Chinese contexten. Wij hopen om een ander voorbeeldig succes te bouwen voor plastic recycling en een aanzienlijke bijdrage te maken aan globaal het elimineren van plastic verontreiniging.

Bartijd : 2022-05-31 14:35:17 >> Nieuwslijst
Contactgegevens
WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD

Contactpersoon: Mr. Wang

Fax: 86-536-6711236

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)