Bericht versturen
Thuis

WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Bedrijfinleiding

Weifanguno Co. van Verpakkingsproducten, Ltd is een productie, de invoer en de uitvoer, binnenlandse handel als één van de uitvoerige modernisering van ondernemingen. Opgericht in 2009, gelegen in No.1 die RD-het park changle weifang China, Shandong-Provincie van de wenzhouindustrie, met meer dan 8000 gebouwen van de vierkante meters moderne standaardfabriek, meer dan 50 reeksen zhenxing van productiemateriaal. Etc. hoofdzakelijk bezig geweest met diverse types van druk en de zakken van het niet-druk, hoge en lage drukpolyethyleen, Plastic vaatwerk. De belangrijke productcategorieën zijn: LDPE/HDPE/PVC/PP/PE handschoen, Ritssluiting, Schort, Slipcover, Matrasdekking, Autodekking, Vuilniszakken, Voedselzakken, Handtassen, Giftzakken, Kledende zakken, Vestzakken, pvc-zakken, Vlakke zakken, OPP-Blad, bewarend film Plastic vaatwerk.

Sinds de totstandbrenging van ons bedrijf, belast met de ontwikkeling en de productie van diverse types van plastic zakken. Onze productie is uitgevoerd naar Oost-Europa, Westelijk Europa, Latijns Amerika, Noord-Amerika, West-Afrika en andere regio's. Onze producten is geprijst door de klanten van de V.S., Duitsland, Frankrijk, Nederland Spanje, Roemenië, Brazilië en andere landen. Onze uitstekende productkwaliteit, concurrerende prijs en perfecte naverkoopdienst, de constante achtervolging van voortreffelijkheid in houding, zijn in binnen- en buitenland erkend door de klanten allen.

Afdeling die ik door nauwkeurige greep van de industrie heb willen, de directe concurrentie niet vermijden om klanten van concurrerende producten te voorzien. Tegelijkertijd, blijft ons bedrijf de betere kwaliteitsdienst verlenen, eerlijk menselijk te zijn, eerlijk om zaken te doen, om alle te bezoeken vrienden welkom te heten, bedrijfsonderhandelingen, zouden wij met u willen samenwerken om een betere toekomst tot stand te brengen.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2009: Gekocht 6 lijnen die van zak machine maken. Om de zaken uit te breiden, en op dat ogenblik kunnen wij tot velen verschillend soort plastic zakken maken.

En 6 reeksen van Film blazende machine.

 

2010: Gekocht 4 reeksen van de blazende machine, veroorzaak vooral de hoogte - de rang verpakkende films van het kwaliteitsvoedsel. Wij hebben onze kwaliteit in een hoog niveau verbeterd.

 

2011: Gebaseerd op onze grotere en grotere zaken, kochten wij een plaats aan bulid het hoge buliding voor onze bureau en prooductionfabriek. 5000㎡ vierkant. 5 vloer het buliding. En ook een 1000㎡ voor voorraad grondstof.

 

2012: Gekochte Nieuwe machine van zak die 4sets maken en voor op zwaar werk berekende plastic zakken

en de het In reliëf maken machine.

 

Hoofdzaken: Plastic verpakkende zakken. Op zwaar werk berekende plastic zakken Plastic vuilniszakken.

 

2013: Begin de zaken van internationale handel.

Wij die de verschillende klanten van het land verzamelen, en cultiveren stabiele handelsrelaties met elkaar.

 

2014: Gebaseerd bij de zo vele jareninzameling, worden wij groter en groter.

 

2015: Voer een Hoogte in - kwaliteitshdpe film blazende machine van Dalian om ons in een hoger niveau te verbeteren.

Wij zijn concurrerend op het film blazende gebied geworden. Onze zaken zijn beter en beter geworden.

 

Ook, hebben wij de invoer de Drukmachine, nu kunnen wij de klant doen drukten zakken door ons.

Wij geloven kunnen meer zaken verdienen en meer orden krijgen!

Wij zijn ook dankbaar voor onze klanten zo vele jaren suport ons!

Hartelijk dank!!

WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD
1 2 3 4 5
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Merken : UNO

Aantal werknemers : 100~120

Jaarlijkse omzet : 5,000,000-70,00,000

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 80% - 90%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD Certificaten China WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD Certificaten China WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD Certificaten China WEIFNAG UNO PACKING PRODUCTS CO.,LTD Certificaten